Kandidiranje in volilna skupščina GKGO

Spoštovane članice in člani Golf kluba Grad Otočec,
priprave na naslednjo golf sezono že potekajo.

1. Sestanek z vodstvom igrišča
Vodstvo GKGO se je sestalo z vodstvom igrišča. Na sestanku smo bili seznanjeni z njihovimi načrti za golf sezono 2020. Pomembna je nova lastniška struktura ter reorganizacija igrišča na Otočcu in njegova umestitev v organizacijsko strukturo Term Krka, ki bo omogočala fleksibilnejše izvajanje projektov na igrišču. Poleg vsem že znane izgradnje nove recepcije in restavracije, se bo nadaljevalo investiranje v infrastrukturo igrišča, da bo kvaliteta igrišča primerna skozi celo sezono, pridobivajo pa se tudi potrebna dovoljenja za dela v graščini Struga, kjer bodo urejene nove garderobe.
Dobili smo zagotovilo, da se cene v letu 2020 ne bodo spremenile, v pripravi pa so akcije, ki bodo na igrišče pritegnile več stalnih, dnevnih in turnirskih gostov.
S strani kluba smo predlagali nekaj rešitev glede letnih kart in paketov kart, ki bi na eni strani povečale število članstva v klubu, hkrati pa pritegnila tudi igralce iz širše regije.
O vsem boste podrobneje seznanjeni s strani igrišča.

2. Volilna skupščina
UO se je odločil, da 28. januarja 2020 izvedemo volilno skupščino, na kateri bomo izvolili novo vodstvo za naslednje mandatno obdobje 2020-2024. Tako bo imelo novo vodstvo čas, da pripravi vse potrebno za izvajanje aktivnosti v leto 2020.
Na programski skupščini v marcu 2020 bomo na osnovi letnih poročil za leto 2019 razrešili dosedanje vodstvo in potrdili plan delovanja za leto 2020, ki ga bo pripravilo novo vodstvo.

V spodnjih povezavah vam pošiljamo:
· Poziv za predlaganje kandidatov za volitve organov društva 2020
· Vabilo na skupscino 28.1.2020

V Novem mestu, 17.12.2019

Upravni odbor GKGO

Najboljši v klubskih tekmovanjih 2019

Zaključena je tekmovalna sezona Golf kluba Grad Otočec za leto 2019. Na zaključnem turnirju v soboto, 28.9.2019, smo podelili pokale v posameznih tekmovanjih. Najboljši posamezniki so:

Klubska lestvica
1. bruto moški: ŠEHIĆ ŠEMSO
1. bruto ženske: KOROŠEC MILICA
1. neto (hcp do 12): ŠAŠEK FRANC
1. neto (hcp do 24): HRIBAR JOŽE
1. neto (hcp nad 24): KRNC BOJAN

Match play
1. ŠEHIĆ ŠEMSO
2. PELKO GAŠPER
3. MARTINČIČ ANDREJ

Seniorska liga
1. bruto seniorji ŠEHIĆ ŠEMSO
1. bruto seniorke KOROŠEC MILICA
1. bruto superseniorji JASNIČ MIRO
1. neto UREK VLADIMIR
2. neto SADEK RUDI
3. neto CERLE VERA

Zadnje rezultate oz. stanje na klubskih lestvicah si lahko ogledate na spletni strani kluba TUKAJ.

V galeriji si oglejte tudi slike s podelitve pokalov na zaključnem turnirju (TUKAJ)

Zaključni turnir GKGO

Tekmovalna sezona GKGO se zaključuje. Zaključni turnir, ki velja tudi za Klubsko lestvico 2019, bo v soboto, 28.9. 2019.
Startnino in pogostitev krije klub. Na zaključku turnirja bomo poleg dnevnih zmagovalcev podelili tudi pokale za najboljše v klubskih tekmovanjih v letu 2019 : Match play, Senirska liga in Klubska lestvica. Ostale podrobnosti najdete v razpisu turnirja  Zaključni turnir GKGO 28.9.2019

Zadnje rezultate oz. stanje na klubskih lestvicah si lahko ogledate na spletni strani kluba TUKAJ.

Nasvidenje na Otočcu.

 

MN OPEN in zaključek sezone GKGO

Spoštovani,

bliža se zaključek tekmovalne sezone 2019. Pred nami sta še 2 turnirja po klubskem koledarju in prestavljeni turnir “NM Open” in sicer:

Petkov HCP turnir, 20.9.2019, ob 13.00 uri. Podrobnosti najdete v razpisu turnirja (TUKAJ).

Petkov turnir je ogrevanje za

Odprto prvenstvo Novega mesta, sobota 21.9
Prijave so odprte. Turnir velja v razvrstitvi za klubsko lestvico (klubska liga po 7.kolu). Podrobnosti si lahko najdete v razpisu (RAZPIS).

Zaključni turnir GKGO bo v soboto, 28.9.2019. Po zaključku turnirja pogostitev tradicionalno krije klub. Podrobnosti so v razpisu (TUKAJ)
Poleg nagrad za uvrstitve na turnirju bomo podelili pokale v skupni uvrstitvi in sicer tako za Match play 2019, Seniorsko ligo 2019 in Klubsko lestvico 2019.

Vabljeni!

Lep pozdrav
GKGO