Obvestilo – Eclectic, HCP-9 turnir, …

1.      Klubski eclectic 2020 

V sredo 15. julija je naslednji termin za odigravanje Eclectica. Dopoldne začnemo ob 9.00,  popoldne ob 15.30. Samodejno se razporedimo v flajte in na recepciji oddamo eno števno kartico za cel flajt.

2.       Popoldanski HCP turnir – 9 lukenj

V sredo 22. julija bomo odigrali HCP turnir z začetkom ob 15.30 uri. Prijave sprejemamo do torka 21.7. do 12.00 ure, kot običajno na recepciji igrišča. Podrobnosti najdete v razpisu turnirja HCP – 9 lukenj popoldanski turnir, 22.7.2020

3.       IZLET Prekmurje

rezervirajte si čas za golf izlet v Prekmurje. Podrobnosti so v objavi Golf Prekmurje 22.-23.8. 2020
Prijave lahko do, 14.8.2020, pošljete na spodnji elektronski naslov:
KlavdijaGorenčič, klavdija.gorencic@kompas-nm.com 

4.      Klubska lestvica 2020

Poglejte si klubsko lestvico 2020 po dveh kolih Klubska lestvica 2020 po 2.kolu.

5.      Match play 2020 
Dvoboji 2. kola naj se zaključijo do 25.7.

IZLETI, HCP-9 turnir, …

1.       IZLETI
Kot je na skupščini kluba najavila predsednica, bomo organizirali več izletov z namenom, da se za vsakega najde nekaj.
Najavljeni so naslednji izleti:
·        Bled, HOTEL PARK****,  
·        Moravske toplice, HOTEL LIVADA*****, 
·        Savudrija, SKIPER IN KEMPINSKI, Termin: 24.10.na 28.10. 2020
·        Avstrija, 3-dnevni izlet, termin je odvisen od potrditve igrišč

Vse je že znano za prva dva izleta. Podrobnosti najdete v: 
Golf Bled 18-19.7.2020 (klikni) 
Golf Prekmurje 22.-23.8. 2020 (klikni) 

Prijave lahko pošljete na spodnji elektronski naslov:
Klavdija Gorenčič, klavdija.gorencic@kompas-nm.com
Ob prijavi je potrebno plačilo 30% vrednosti izleta.

2.       Popoldanski HCP turnir – 9 lukenj
V sredo 24. junija bomo odigrali HCP turnir z začetkom ob 15.30 uri. Prijave sprejemamo do torka do 12.00 ure, kot običajno na recepciji igrišča. Podrobnosti najdete v razpisu turnirja (HCP – 9 lukenj popoldanski turnir, 24.6.2020).

3.      Klubski eclectic 2020 
V sredo 1. julija je tudi naslednji termin za odigravanje Eclectica. Dopoldne začnemo ob 9.00,  popoldne ob 15.30. Samodejno se razporedimo v flajte in na recepciji oddamo eno števno kartico za cel flajt.

4.      Klubska lestvica 2020
Poglejte si Klubska lestvica 2020 po 2.kolu (klikni) po dveh kolih.

5.      Match play 2020 
       Zaključimo dvoboje 1.kola !

Napoved klubskih dogodkov v juniju

Končno smo začeli tudi z druženjem v golfu. Za začetek smo zadnjo sredo v maju odigrali Texas scramble štirih flajtov. Bilo je zanimivo, vsi udeleženci se bomo naslednjega podobnega dogodka zopet udeležili. Mogoče se nam pridružite tudi ostali.

Upravni odbor je že v februarju potrdil Plan in pravila GKGO za leto 2020 – predlog UO in Plan turnirjev 2020, ki sta objavljena na spletni strani kluba https://golfklub-otocec.si/. V nadaljevanju sezone bomo skušali nadoknaditi kakšen turnir, ki je zaradi COVID 19 odpadel.

1. Klubska lestvica 2020
Zadnjo soboto v maju smo izvedli Otvoritveni turnir GKGO s solidno udeležbo 33 igralcev. Turnir sicer ni veljal za spremembo HCP, bo pa veljal za Klubsko lestvico. Rezultate si lahko ogledate na spletni strani kluba https://golfklub-otocec.si/tekmovanja/ .
Naslednji turnir za klubsko lestvico bo v soboto, 13.6., tradicionalni predsednikov oz. predsedničin turnir. Veljal bo za spremembo HCP. Podrobnosti boste dobili z razpisom turnirja v naslednjih dneh. Rezervirajte si čas.

2. Klubski eclectic 2020
Vas zanima, kako bi najbolj idealno odigrali otoško igrišče? Prva in in tretja družabna sreda v maju sta namenjeni tekmovalcem v Klubskem Eclecticu. Žal je vreme v maju preprečilo prvo odigravanje. Naslednjič se dobimo na družabno sredo, 3. 6. ob 9:30 dopoldanska runda oz. ob 15:30 popoldanska runda. Kot smo že zapisali, se ob terminu zbrani igralci samodejno razvrstite v flajte, a naj nihče ne ostane sam. Na recepciji obvezno najavite flajt za Eclectic in startni čas flajta. Vsak flajt določi zapisovalca rezultatov za vse igralce v flajtu in po igri odda na recepciji eno števno kartico, na kateri so rezultati in podpisi vseh igralcev v flajtu.
Igra je primerna za vse igralce, tudi za začetnike, saj odbitek polovice HCP omogoča enake možnosti za uvrstitev med najboljše neto rezultate. Kolikorkrat bo vaše ime na števni kartici, toliko rezultatov bo upoštevanih v vašem skupnem rezultatu – ločeno za igralke in igralce. Brezpogojno upoštevamo pravila igranja za seštevno igro s tem, da je dovoljeno, da posamezne luknje tudi ne zaključimo…. jo bomo pa naslednjič bolje odigrali.

3. Klubski match play 2020
Izveden je žreb prijavljenih tekmovalcev, ki ga lahko najdete na spletni strani kluba https://golfklub-otocec.si/tekmovanja/.    1. kolo bi morali odigrati do 15.6..

4. Sredin popoldanski turnir 9 lukenj
Vsako 2. sredo v mesecu imamo planiran popoldanski HCP turnir. Glede na to, da v sredo, 13. 6., na Otočcu poteka državno prvenstvo seniork in MidAm, bomo turnir verjetno prestavili na zadnjo sredo v juniju. Podrobnosti sledijo.

5. Članske izkaznice in članarina
Vse, ki ste plačali članarino, vas članske izkaznice čakajo na recepciji, če jih še niste prevzeli. Žal izkaznice za tiste, ki ste plačali članarino v aprilu in maju, prihajajo z zamudo.
Tisti, ki se še odločite, da ostanete član kluba tudi v letu 2020, lahko podatke za plačilo članarine najdete na spletni strani kluba https://golfklub-otocec.si/

Lep pozdrav in nasvidenje na klubskih dogodkih.
Vaš GKGO

Napoved začetka klubske sezone 2020

Spoštovani člani GKGO,

koronavirus je žal onemogočil normalen začetek klubskih aktivnosti v letu 2020.
Skupščino kluba bomo izvedli, ko bo z ukinjanjem omejitev to možno.

Upravni odbor je že v februarju potrdil Plan in pravila GKGO za leto 2020 – predlog UO in Plan turnirjev 2020, ki so objavljeni na spletni strani kluba https://golfklub-otocec.si/
Ob upoštevanju omejitev zaradi korona virusa, bomo skušali izvesti tiste dogodke in tekmovanja, ki jih lahko v teh razmerah organiziramo:

1. Klubski match play 2020
Match play je način igre, ki ga z upoštevanjem trenutnih omejitev že lahko izvajamo. Obveščanje o izidih dvobojev bo potekalo podobno kot do sedaj preko recepcije igrišča ali klubskega maila. Razpis z navodili za prijavo sledi.

2. Klubski eclectic 2020
Tudi Eclectic je način igre, ki ga z upoštevanjem trenutnih omejitev že lahko izvajamo. Števne kartice z rezultati v flajtu se fotografira in pošlje vodji tekmovanja. Razpis tekmovanja in podrobna navodila za prijave sledijo v prihodnjih dneh. Če bo interes s strani moških, lahko uvedemo ločen Klubski eclectic tudi za igralce. Dnevi za Klubski eclectic so 1. in 3. sreda v mesecu.

3. Klubska lestvica 2020
Verjetno uradnih HCP turnirjev še nekaj časa ne bo. Z upoštevanjem priporočil (3 igralci v flajtu, ki upoštevajo varnostna priporočila glede druženja) bomo izvedli Otvoritveni turnir GKGO, ki bo veljal tudi kot 1. kolo Klubske lestvice. Verjetni datum je sobota 23. maj. Števne kartice, oddane na recepciji, bo obdelal klubski mojster, rezultati pa bodo objavljeni z nekajdnevnim zamikom preko e-pošte in na spletni strani kluba. Razpis turnirja sledi.

4. Družabno igranje
V planu smo predvideli 2. in 4. sredo kot dan, ko lahko odigramo partijo golfa z igralci, s katerimi običajno ne igramo. Predvidoma zadnjo sredo v maju bomo organizirali Texas scramble flajta, v katerem bodo 3 igralci kot ena ekipa. Podrobnosti še sledijo

5. Članske izkaznice in članarina
Vse, ki ste plačali članarino, članske izkaznice čakajo na recepciji, če jih še niste prevzeli.
Tisti, ki se še odločite, da (p)ostanete član kluba v letu 2020, lahko podatke za plačilo članarine najdete na spletni strani kluba https://golfklub-otocec.si/ .

6. Novi EGA HCP
Kot verjetno že veste, je GZS s 1. 3. 2020 preračunala naše HCP po pravilih svetovnega HCP sistema. Vaš novi HCP je povprečje najboljših 8 turnirjev izmed zadnjih 20 odigranih turnirjev.
Vaš novi HCp lahko najdete na Golfportalu, kjer se prijavite z ID številko GZS in PIN, ki ju najdete na članski izkaznici. Za člane s plačano članarino pa ima to informacijo tudi recepcija na igrišču.

Nasvidenje na klubskih dogodkih.

14. SREČANJE S KRKINIMI SPONZORIRANCI

KRKA Generalni sponzor Golf kluba Grad Otočec sporoča:

Letošnje 14. srečanje s Krkinimi sponzoriranci smo zaradi vaše in naše varnosti ter zaščite pred možnostjo okužbe z novim koronavirusom pripravili v virtualni obliki.
Naziv Krkin talent leta 2019 smo podelili trem izjemnim mladim posameznikom, uspešnim na športnem oziroma kulturnem področju.
Vsi prispeli predlogi kažejo na velik potencial mladih, zato je Krkina komisija za izbor talenta leta podelila priznanja tudi 12 članom klubov, društev in ustanov, ki so s svojim pozitivnim zgledom ambasadorji našega podjetja.
Vabimo vas, da si virtualni dogodek z razglasitvijo Krkinih talentov leta 2019 ogledate v spodnjem videoposnetku, ga posredujete tudi članom svojih klubov, društev in ustanov in ga delite s prijatelji in širšo javnostjo. Prilagamo tudi sporočilo za javnost, ki smo ga že poslali medijem.

VIDEO POSNETEK

V pričakovanju prihodnjih skupnih projektov in sodelovanja vas lepo pozdravljamo.
Krka, Služba za odnose z javnostmi