Otvoritveni turnir bo 23.4, & Eclectic & Match play

 1. Otvoritveni turnir GKGO bo 23.4.

Žal je tudi to soboto, 9.4.2022, zelo slaba vremenska napoved z deževjem.
Otvoritveni turnir GKGO zato prestavljamo na soboto, 23.4.2022, z upanjem, da bo vreme takat omogočilo normalno izvedbo turnirja. Razpis ostaja enak z izjemo datumskega zamika. Razpis turnirja 23.4.2022.

2. klubski eclectic 2022

Dnevi za Klubski eclectic so 1. in 3. in morebitna .5. sreda v mesecu. Pravila ostajajo enaka kot v sezoni 2021 in jih najdete na spletni strani GK Otočec https://golfklub-otocec.si/tekmovanja/klubski-eclectic/.
Vaša prva udeležba na Klubskem eclecticu je tudi vaša prijava.

Začnemo tretjo sredo v aprilu, 20.4.2022, ob 9.00 za dopoldansko igro in ob 15.30 za popoldansko igro.
Zbrani igralci se samodejno razvrstijo v flajte.
Rezultate igre vseh v flajtu oddamo ne eni števni kartici za flajt z jasno zapisanimi imeni in priimki igralcev, datumom igre in jo podpišejo vsi tekmovalci v flajtu.
Števne kartice lahko slikate in pošljete na klubski e-naslov info@golfklub-otocec.si, ali pa pustite na recepciji.

3. Klubski match play 202​2

Pravila se ne spreminjajo in jih najdete na spletni strani GK Otočec :
https://golfklub-otocec.si/tekmovanja/match-play/
Podobno kot vsa leta, bo obveščanje o izidih dvobojev potekalo podobno kot do sedaj preko recepcije igrišča ali klubskega maila. 

Prijavite se lahko do četrtka, ​21.4.202​2 z odgovorom na​ klubski e-naslov
info@golfklub-otocec.si​, ali na recepciji igrišča. 

 

4. PA ŠE TO:  Članske izkaznice in članarina

Vse, ki ste plačali članarino in še niste prevzeli članskih izkaznic, vas le-te čakajo na recepciji igrišča.
Tisti, ki članarine še niste plačali in bi radi (p)ostali član kluba tudi v letu 2022, lahko podatke za plačilo članarine najdete na spletni strani kluba https://golfklub-otocec.si/

Lep pozdrav
vaš GKGO

 

Otvoritveni turnir, OPOMNIK – Vabilo na skupščino

Lepo vreme nas je zvabilo na igranje golfa. Tudi v Golf  klubu Otočec začenjamo z aktivnostmi za svoje člane.

 1. skupščina GK Otočec

Naj vas najprej spomnimo in ponovno povabimo vse aktivne člane kluba na skupščino GK Otočec, ki bo v četrtek, 31.3.2022, ob 18.30 uri v Šport hotelu na Otočcu. Skupščine se (s pravico glasovanja) lahko udeležijo vsi člani, ki so že, ali še bodo do 31.3.2022 poravnali klubsko članarino.
Vabilo na skupščino (TUKAJ)

2. Otvoritveni turnir, 2.2022

V soboto 2.4.2022 bo z začetkom ob 10.00 uri prvi letošnji klubski turnir.
Prijave do četrtka 31.3.2022 na recepciji igrišča na Otočcu,  na tel. 041 304 444 ter na golf.otocec@terme-krka.si
Podrobnosti najdete v Razpisu turnirja -TUKAJ

 3. Članarina in članske izkaznice

Vsi, ki ste plačali članarino in še niste prevzeli vaših članskih izkaznic 2022, jih lahko prevzamete na recepciji igrišča Golf Grad Otočec.  Hkrati pa pozivamo vse, ki članarine še niste poravnali, da, v izogib zapletom, to storite predno se vključite v programske aktivnosti kluba.

 4. Ostale klubske aktivnosti

začenjamo v prvi polovici aprila. O
– Klubskem eclecticu,
– Klubskem Match playu,
– začetku klubske vadbe,
– in še kaj,

 boste obveščeni v naslednjih e-sporočilih in na spletni strani kluba.

Članstvo v GKGO v letu 2022

Spoštovane golfistke, spoštovani golfisti,

zakorakali smo v novo leto, za katerega vsi upamo, da bo bolj prizanesljivo in prijazno kot preteklo. Golf je eden od rekreativnih športov, ki ga ob primernih vremenskih pogojih in ustreznih oblačilih lahko igramo tudi v zimskem času – tudi na golf igrišču Otočec. Zima in COVID sicer še kažeta zobe, a kljub temu se mi že pripravljamo na novo golf sezono. Samo kot opomnik – skupščina kluba bo predvidoma sredi marca.

Članarina GKGO

Žal smo člani GKGO v letu 2022 izgubili posebni popust pri nakupu letnih kart na igrišču Otočec, klub pa članom GKGO še vedno omogoča kar nekaj drugih ugodnosti: 20-odstotni popust  pri nakupu dnevne igralne karte na Otočcu, znižana startnina na klubskih turnirjih, pogostitev na nekaterih klubskih turnirjih, sofinanciranje tekmovalcev na tekmovanjih v organizaciji GZS, sofinanciranje organizirane vadbe, sofinanciranje klubskih izletov in drugo. Poleg naštetega pa bo klub seveda uredil tudi vse formalnosti v zvezi z našim statusom aktivnega igralca golfa pri Golf zvezi Slovenije.

Pogoj za uveljavljanje ugodnosti je članstvo v GKGO, kar pomeni, da je potrebno plačati letno članarino GKGO, ki znaša enako kot lani za A člane 120 €, za B člane 80 €, za mladino do 18 let in študente do 26 let 60 €, ter 40 € za otroke do 12 let. Višina prve članarine za vse nove golfiste, tudi tiste, ki ste podpisali pristopno izjavo za včlanitev v klub v drugi polovici leta 2021 znaša 41 €.

Vsak igralec golfa podaljša svoj status aktivnega igralca za eno leto s plačilom letne članarine GKGO, klub pa svojim članom uredi status aktivnega igralca pri GZS – Golf zvezi Slovenije tako, da za vsakega člana GZS poravna A članarino 35 €, 15 € za otroke in mladino ter za B člane. Če je plačilo izvedeno pred 1. marcem je GZS članarina znižana za 5 €.

Da bi lahko klub uredil plačilo znižane članarine, vas prosimo, da članarino čimprej plačate (oz. najkasneje do 20. 2. 2022). Klub bo tako lahko za svoje člane do konca februarja uredil vse nujne formalnosti.

Podatki za plačilo članarine:
Članarino plačate na TR kluba, odprtega pri NLB: SI56 0297 0009 1927 259.
V Namen plačila obvezno vpišite PRIIMEK in IME oseb(e), za katere(o) plačujete članarino.

1 2 3 7