Klubski eclectic

KLUBSKI ECLECTIC 2022

 

Eclectic 2021 – končni rezultati 

Razpis za Klubski eclectic 2022  GKGO

Igra se ločeno v moški in ženski konkurenci.

Kdaj bodo tekme za Klubski eclectic 2022 GKGO


Začenjamo v aprilu in igramo do konca septembra, če bo vreme ugodno lahko še v oktobru.

Turnirji bodo dvakrat na mesec ob sredah, praviloma 1. in 3. in morebitno 5. sredo v mesecu.

Po zadnjem septembrskem turnirju bomo razkrili bruto zmagovalce/ke in neto zmagovalno trojko Klubskega eclectic tekmovanja 2022. Najboljši/e bodo prejeli praktične nagrade, ki jih bo prispeval naš klub.

Smo že pozabili pravila igre?

Eclectic je seštevna igra, kjer posameznik/ca po vsakem tekmovanju popravlja svoj bruto rezultat, dosežen na posameznem polju. Rezultate vodimo na posebni tabeli in jih tudi po vsaki tekmi objavimo na spletni strani kluba.

 Po zaključnem turnirju od končnega števila udarcev odštejemo polovico igralnega HCP posameznika in tako dobimo končni vrstni red tekmovalcev. Zmaga tekmovalec/ka z najnižjim rezultatom. Igra je primerna za vse igralce/ke, tudi za začetnike/ce, saj odbitek polovice HCP omogoča enake možnosti za uvrstitev med najboljše neto rezultate. 

Še o prijavi in obveščanju

Pravico do prijave imajo vsi člani in članice našega kluba, ki imajo plačano članarino za letošnje leto.

Vsa obvestila boste prejemali na vaš e-naslov, sledile pa jim boste lahko tudi na spletni strani kluba.

Ob napovedani uri se igralci zberejo na recepciji igrišča. Samodejno se razporedijo v flajte. Rezultate igre vseh v flajtu oddamo ne eni števni kartici za flajt z jasno zapisanimi imeni in priimki igralcev, datumom igre in jo podpišejo vsi tekmovalci v flajtu. Števne kartice lahko slikate in pošljete na klubski e-naslov info@golfklub-otocec.si, ali pa pustite na recepciji.