Klubski eclectic

KLUBSKI ECLECTIC 2020

Klubski eclectic 2020 – trenutni rezultati

Razpis za Klubski eklektic 2020  GKGO

Letos uvajamo novost in tudi moški igrajo Klubski eklektik 2020 v svoji konkurenci.

Kdaj bodo tekme za Klubski eklektik turnir 2020 GKGO


Začenjamo v aprilu in igramo do konca septembra, če bo vreme ugodno lahko še v oktobru.

Plan turnirjev se bo prilagajal omejitvam in sprostitvam omejitev glede COVID-19.

Turnirji bodo dvakrat na mesec ob sredah, praviloma 1. in 3. sredo v mesecu.

Po zadnjem septembrskem turnirju bomo razkrili bruto zmagovalce/ke in neto zmagovalno trojko klubskega eklektik turnirja 2020. Najboljši/e bodo prejeli praktične nagrade, ki jih bo prispeval naš klub. Prepričana sem tudi, da Irena in Mirjana ne bosta prekinili tradicije, saj so Irenini birdyi in Mirjanina torta edinstveni simbol našega eklektika.

Smo že pozabili pravila igre?

Eklektik je seštevna igra, kjer posameznik/ca po vsakem tekmovanju popravlja svoj bruto rezultat, dosežen na posameznem polju. Rezultate vodimo na posebni tabeli in jih tudi po vsaki tekmi objavimo na spletni strani kluba.

 Po zaključnem turnirju od končnega števila udarcev odštejemo polovico igralnega HCP posameznika in tako dobimo končni vrstni red tekmovalcev. Zmaga tekmovalec/ka z najnižjim rezultatom. Igra je primerna za vse igralce/ke, tudi za začetnike/ce, saj odbitek polovice HCP omogoča enake možnosti za uvrstitev med najboljše neto rezultate. 

Še o prijavi in obveščanju

Pravico do prijave imajo vsi člani in članice našega kluba, ki imajo plačano članarino za letošnje leto.

Za zbiranje prijav in vodenje rezultatov bo poskrbela Vesna Dular.  Vsa obvestila boste prejemali na vaš e-naslov, sledile pa jim boste lahko tudi na spletni strani kluba.