Klubski eclectic

Zaključni turnir AUDI eclectic 2018 v GK Otočec

Golfistke GK Otočec so odigrale zaključni turnir letošnjega klubskega Audi Eclectic tekmovanja

Končni rezultati

KLUBSKI ECLECTIC 2019

Razpis za Klubski eklektik 2019 za golfistke GKGO
 

Audi klubskega eklektika ni več, zato pa odslej Klubski eklektik turnir za golfistke GKGO


Zdaj je dokončno jasno, da Porshe Slovenija letos ne bo več organiziral Audi Eclectic turnirja za golfistke. A nič ne de, v našem klubu bomo nadaljevali tradicijo in tudi letos izvedli ženski eklektik turnir tako, kot smo načrtovali.  

Kdaj bodo tekme za Klubski eklektik turnir 2019 za golfistke GKGO


Začenjamo v aprilu, ker pa nam letos ni treba klubskega tekmovanja zaključiti v avgustu, bomo naš turnir podaljšale do konca septembra. Turnirji bodo dvakrat na mesec ob četrtkih:

25. april,
9. in 23. maj,
6. in 20. junij,
4. in 18. julij,
1. in 15. avgust
5. in 26. september
in če bo lepa jesen še 10. in 24. oktober.

Po zadnjem septembrskem turnirju bomo razkrili bruto zmagovalko in neto zmagovalno trojko klubskega eklektik turnirja 2019. Najboljše bodo prejele praktične nagrade, ki jih bo prispeval naš klub. Prepričana sem tudi, da Irena in Mirjana ne bosta prekinili tradicije, saj so Irenini birdyi in Mirjanina torta edinstveni simbol našega eklektika.

Smo že pozabile pravila igre?

Eklektik je seštevna igra, kjer posameznica po vsakem tekmovanju popravlja svoj bruto rezultat, dosežen na posameznem polju. Rezultate vodimo na posebni tabeli in jih tudi po vsaki tekmi objavimo na spletni strani kluba.

 Po zaključnem turnirju od končnega števila udarcev odštejemo polovico igralnega HCP posameznice in tako dobimo končni vrstni red tekmovalk. Zmaga tekmovalka z najnižjim rezultatom. Igra je primerna za vse igralke, tudi za začetnice, saj odbitek polovice HCP omogoča enake možnosti za uvrstitev med najboljše neto rezultate. 

Še o prijavi in obveščanju

Pravico do prijave imajo vse članice našega kluba, ki imajo plačano članarino za letošnje leto.

Za zbiranje prijav in vodenje rezultatov bom poskrbela Vesna Dular.  Vsa obvestila boste prejemale na vaš e-naslov, sledile pa jim boste lahko tudi na spletni strani kluba.