Klubski eclectic

KLUBSKI ECLECTIC 2020

Razpis za Klubski eklektik 2020 za golfistke GKGO
 

Kdaj bodo tekme za Klubski eklektik turnir 2019 za golfistke GKGO


Začenjamo v aprilu in igramo do konca septembra, če bo vreme ugodno lahko še v oktobru.

Plan turnirjev se bo prilagajal omejitvam in sprostitvam omejitev glede COVID-19.

Turnirji bodo dvakrat na mesec ob sredah, praviloma 1. in 3. sredo v mesecu.

Po zadnjem septembrskem turnirju bomo razkrili bruto zmagovalko in neto zmagovalno trojko klubskega eklektik turnirja 2020. Najboljše bodo prejele praktične nagrade, ki jih bo prispeval naš klub. Prepričana sem tudi, da Irena in Mirjana ne bosta prekinili tradicije, saj so Irenini birdyi in Mirjanina torta edinstveni simbol našega eklektika.

Smo že pozabile pravila igre?

Eklektik je seštevna igra, kjer posameznica po vsakem tekmovanju popravlja svoj bruto rezultat, dosežen na posameznem polju. Rezultate vodimo na posebni tabeli in jih tudi po vsaki tekmi objavimo na spletni strani kluba.

 Po zaključnem turnirju od končnega števila udarcev odštejemo polovico igralnega HCP posameznice in tako dobimo končni vrstni red tekmovalk. Zmaga tekmovalka z najnižjim rezultatom. Igra je primerna za vse igralke, tudi za začetnice, saj odbitek polovice HCP omogoča enake možnosti za uvrstitev med najboljše neto rezultate. 

Še o prijavi in obveščanju

Pravico do prijave imajo vse članice našega kluba, ki imajo plačano članarino za letošnje leto.

Za zbiranje prijav in vodenje rezultatov bom poskrbela Vesna Dular.  Vsa obvestila boste prejemale na vaš e-naslov, sledile pa jim boste lahko tudi na spletni strani kluba.