Dragi prijatelji,

Ob tej priložnosti ne gre le za golf, temveč za nekaj več, za druženje in izkazovanje naklonjenosti dejavnosti Rotary kluba Novo mesto. Namen tega srečanja je zbrati denarna sredstva, ki jih bo klub namenil trem otrokom, ki so ostali brez staršev.

Na dobrodelnem Rotary golf turnirju smo v lanskem letu zbrali preko 3.000€ in to z dvema večjima donacijama in ostalimi prispevki, ki ste jih prispevali udeleženci turnirja. Iskrena hvala vsem. Denar je bil namenjen trem mladoletnim otrokom, ki so ostali brez staršev in Rotary klub mesečno nakazuje pomoč skrbniški družini. Klub temu, da je bila ob nastali situaciji družini dana pomoč z več strani, je žal ekonomska situacija družine dandanes zelo težka. Tri sirote so bile tudi formalno dane v oskrbo njihovi teti, ki ima tudi svoja dva otroka. Gospa je medtem izgubila službo, enkratne pomoči so pošle, zato so povsem odvisni od državnih pomoči. V Rotary klubu smo se odločili, da družini z mesečnimi prispevki pomagamo še naprej seveda, če bomo z vašo radodarno pomočjo zbrali dovolj sredstev.

Tradicionalni 15. dobrodelni golf turnir, bo v petek, 17.06.2022, od 14.00 ure dalje v prelepem okolju golf igrišča Otočec. Potrudili se bomo, da bomo izpolnili vsa vaša pričakovanja in golfistom popestrili petkovo popoldne. Člani Rotary kluba bodo s svojimi prispevki in izdelki poskrbeli za postrežbo na sredini golf igrišča. Podrobnosti si lahko pogledate v Razpisu dobrodelnega turnirja (povezava) 

S spoštovanjem,
Golf klub Otočec in Rotary klub Novo mesto