Končno smo začeli tudi z druženjem v golfu. Za začetek smo zadnjo sredo v maju odigrali Texas scramble štirih flajtov. Bilo je zanimivo, vsi udeleženci se bomo naslednjega podobnega dogodka zopet udeležili. Mogoče se nam pridružite tudi ostali.

Upravni odbor je že v februarju potrdil Plan in pravila GKGO za leto 2020 – predlog UO in Plan turnirjev 2020, ki sta objavljena na spletni strani kluba https://golfklub-otocec.si/. V nadaljevanju sezone bomo skušali nadoknaditi kakšen turnir, ki je zaradi COVID 19 odpadel.

1. Klubska lestvica 2020
Zadnjo soboto v maju smo izvedli Otvoritveni turnir GKGO s solidno udeležbo 33 igralcev. Turnir sicer ni veljal za spremembo HCP, bo pa veljal za Klubsko lestvico. Rezultate si lahko ogledate na spletni strani kluba https://golfklub-otocec.si/tekmovanja/ .
Naslednji turnir za klubsko lestvico bo v soboto, 13.6., tradicionalni predsednikov oz. predsedničin turnir. Veljal bo za spremembo HCP. Podrobnosti boste dobili z razpisom turnirja v naslednjih dneh. Rezervirajte si čas.

2. Klubski eclectic 2020
Vas zanima, kako bi najbolj idealno odigrali otoško igrišče? Prva in in tretja družabna sreda v maju sta namenjeni tekmovalcem v Klubskem Eclecticu. Žal je vreme v maju preprečilo prvo odigravanje. Naslednjič se dobimo na družabno sredo, 3. 6. ob 9:30 dopoldanska runda oz. ob 15:30 popoldanska runda. Kot smo že zapisali, se ob terminu zbrani igralci samodejno razvrstite v flajte, a naj nihče ne ostane sam. Na recepciji obvezno najavite flajt za Eclectic in startni čas flajta. Vsak flajt določi zapisovalca rezultatov za vse igralce v flajtu in po igri odda na recepciji eno števno kartico, na kateri so rezultati in podpisi vseh igralcev v flajtu.
Igra je primerna za vse igralce, tudi za začetnike, saj odbitek polovice HCP omogoča enake možnosti za uvrstitev med najboljše neto rezultate. Kolikorkrat bo vaše ime na števni kartici, toliko rezultatov bo upoštevanih v vašem skupnem rezultatu – ločeno za igralke in igralce. Brezpogojno upoštevamo pravila igranja za seštevno igro s tem, da je dovoljeno, da posamezne luknje tudi ne zaključimo…. jo bomo pa naslednjič bolje odigrali.

3. Klubski match play 2020
Izveden je žreb prijavljenih tekmovalcev, ki ga lahko najdete na spletni strani kluba https://golfklub-otocec.si/tekmovanja/.    1. kolo bi morali odigrati do 15.6..

4. Sredin popoldanski turnir 9 lukenj
Vsako 2. sredo v mesecu imamo planiran popoldanski HCP turnir. Glede na to, da v sredo, 13. 6., na Otočcu poteka državno prvenstvo seniork in MidAm, bomo turnir verjetno prestavili na zadnjo sredo v juniju. Podrobnosti sledijo.

5. Članske izkaznice in članarina
Vse, ki ste plačali članarino, vas članske izkaznice čakajo na recepciji, če jih še niste prevzeli. Žal izkaznice za tiste, ki ste plačali članarino v aprilu in maju, prihajajo z zamudo.
Tisti, ki se še odločite, da ostanete član kluba tudi v letu 2020, lahko podatke za plačilo članarine najdete na spletni strani kluba https://golfklub-otocec.si/

Lep pozdrav in nasvidenje na klubskih dogodkih.
Vaš GKGO