Spoštovani člani GKGO,

koronavirus je žal onemogočil normalen začetek klubskih aktivnosti v letu 2020.
Skupščino kluba bomo izvedli, ko bo z ukinjanjem omejitev to možno.

Upravni odbor je že v februarju potrdil Plan in pravila GKGO za leto 2020 – predlog UO in Plan turnirjev 2020, ki so objavljeni na spletni strani kluba https://golfklub-otocec.si/
Ob upoštevanju omejitev zaradi korona virusa, bomo skušali izvesti tiste dogodke in tekmovanja, ki jih lahko v teh razmerah organiziramo:

1. Klubski match play 2020
Match play je način igre, ki ga z upoštevanjem trenutnih omejitev že lahko izvajamo. Obveščanje o izidih dvobojev bo potekalo podobno kot do sedaj preko recepcije igrišča ali klubskega maila. Razpis z navodili za prijavo sledi.

2. Klubski eclectic 2020
Tudi Eclectic je način igre, ki ga z upoštevanjem trenutnih omejitev že lahko izvajamo. Števne kartice z rezultati v flajtu se fotografira in pošlje vodji tekmovanja. Razpis tekmovanja in podrobna navodila za prijave sledijo v prihodnjih dneh. Če bo interes s strani moških, lahko uvedemo ločen Klubski eclectic tudi za igralce. Dnevi za Klubski eclectic so 1. in 3. sreda v mesecu.

3. Klubska lestvica 2020
Verjetno uradnih HCP turnirjev še nekaj časa ne bo. Z upoštevanjem priporočil (3 igralci v flajtu, ki upoštevajo varnostna priporočila glede druženja) bomo izvedli Otvoritveni turnir GKGO, ki bo veljal tudi kot 1. kolo Klubske lestvice. Verjetni datum je sobota 23. maj. Števne kartice, oddane na recepciji, bo obdelal klubski mojster, rezultati pa bodo objavljeni z nekajdnevnim zamikom preko e-pošte in na spletni strani kluba. Razpis turnirja sledi.

4. Družabno igranje
V planu smo predvideli 2. in 4. sredo kot dan, ko lahko odigramo partijo golfa z igralci, s katerimi običajno ne igramo. Predvidoma zadnjo sredo v maju bomo organizirali Texas scramble flajta, v katerem bodo 3 igralci kot ena ekipa. Podrobnosti še sledijo

5. Članske izkaznice in članarina
Vse, ki ste plačali članarino, članske izkaznice čakajo na recepciji, če jih še niste prevzeli.
Tisti, ki se še odločite, da (p)ostanete član kluba v letu 2020, lahko podatke za plačilo članarine najdete na spletni strani kluba https://golfklub-otocec.si/ .

6. Novi EGA HCP
Kot verjetno že veste, je GZS s 1. 3. 2020 preračunala naše HCP po pravilih svetovnega HCP sistema. Vaš novi HCP je povprečje najboljših 8 turnirjev izmed zadnjih 20 odigranih turnirjev.
Vaš novi HCp lahko najdete na Golfportalu, kjer se prijavite z ID številko GZS in PIN, ki ju najdete na članski izkaznici. Za člane s plačano članarino pa ima to informacijo tudi recepcija na igrišču.

Nasvidenje na klubskih dogodkih.