1. Zaključni turnir GK Otočec

Letošnja okrnjena tekmovalna golf sezona se bliža koncu. Pred nami je še zaključni turnir 10.10. kjer bo klub tradicionalno pokril vse stroške za vse svoje člane razen igralnine. 
Na turnir povabite tudi vaše prijatelje iz drugih klubov. Igralnina na turnirju bo samo 40€. Podrobnosti najdete v RAZPISU turnirja – TUKAJ.

Po turnirju bomo razglasili tudi letošnje zmagovalce Match play in Klubske lestvice, kjer bomo upoštevali najboljše 3 rezultate od 4 turnirjev, ki smo jih imeli v letošnjem letu. Trenutno stanje po treh turnirjih najdete TUKAJ.

  1. Anketa GKGO

Vsi člani 2020, 2019 in 2018 smo dobili anketo s katero želi UO pridobiti čim več pričakovanj in želja, ki bi jih uresničili v letu 2021.
Anketa je anonimna, zato ne moremo slediti, kdo je anketo izpolnil in kdo ne. 
Hvala vsem, ki ste anketo že izpolnili.
Že vnaprej hvala pa tudi vem, ki jo še boste.

POVEZAVA NA ANKETO

  1. Eclectic 2020

Dogovorili smo se, da bomo sredina druženja v Klubskem eklektiku nadaljevali, dokler bo igrišče dovoljevalo igro na 18. luknjah.

Naslednja eklektik sreda je 7.10.2020. Trenutno stanje na lestvici si lahko ogledate Klubski eclectic 2020 – trenutni rezultati.

Ker drugih dogodkov na igrišču očitno ne bo, bo do sedaj naprej vsaka sreda eklektik sreda.
Ker so dnevi vse krajši, bomo start zamaknili na 10.30. Samodejno oblikujemo flajte in oddamo eno števno kartico za flajt na recepciji igrišča. Posamezniki se lahko dogovorimo tudi za drugo uro igranja, seveda v sredo.