Zakorakali smo v novo leto, za katero vsi upamo, da bo bolj prizanesljivo kot preteklo. Golf je eden od rekreativnih  športov, ki jih je možno ob primernih vremenskih pogojih izvajati tudi v zimskem času (tudi na golf igrišču (GI) Otočec). Zima in COVID sicer še kažeta zobe, se pa že pripravljamo na novo golf sezono. Skupščina kluba bo predvidoma sredi marca.

Članarina GKGO

Poleg ugodnejših letnih kart imajo aktivni člani GKGO tudi druge ugodnosti, kot so 20-odstotni popust pri igralni karti, znižana startnina na turnirjih in drugo.

Vsak igralec golfa podaljša svoj status aktivnega igralca za eno leto s plačilom letne članarine v svojem golf klubu, klub pa za svoje člane uredi status aktivnega igralca pri GZS – Golf zvezi Slovenije tako, da za vsakega člana plača GZS A članarino 35 €, 15 € za otroke in mladino ter 10 € za B člana. Če je plačilo izvedeno pred 1. marcem, je GZS članarina znižana za 5€.

Letna članarina GKGO znaša za A člane 120 €, 60 € za mladino do 18 let in študente do 26 let ter 40 € za otroke do 12 let.
Ponovno uvajamo članarino za B člane 80 €prva članarina za nove golfiste pa znaša 41 €.

Da lahko klub uredi plačilo znižane članarine, pozivamo vse člane, da plačilo članarine izvedete čim prej oz. najkasneje do 20. 2. 2021, da do konca februarja lahko uredimo vse formalnosti.

Podatki za plačilo članarine:
Članarino plačate na TR kluba, odprtega pri NLB: SI56 0297 0009 1927 259.
V Namen plačila obvezno napišite PRIIMEK in IME oseb(e), za katere(o) plačujete članarino.

Letne karte za člane GK Otočec

Podobno kot prejšnja leta je Golf Grad Otočec pripravil ponudbo letnih kart 2021, o čemer vas je igrišče že informiralo. Seveda je pogoj za nakup bolj ugodne letne karte GKGO plačilo letne članarine v GKGO. Vse podrobnosti lahko najdete na spletni strani GI Otočec – Cenik Letne karte GO_2021 . Za nakup letne karte morate na golf.otocec@terme-krka.si poslati izpolnjeno vlogo – Vloga za nakup letne karte 2021.

UO GK Grad Otočec